13 juni 2024
Follow on Bloglovin
Uitgelicht
You are here: Home / Interieur / Luxe villa verscholen in de duinen

Luxe villa verscholen in de duinen

Terug naar de kust, naar Bergen aan Zee om precies te zijn. Deze prachtig gelegen duinvilla is opgebouwd uit drie woonlagen, met de voorkant op de eerste verdieping, het terras aan de achterzijde raakt de duinen, waardoor dit huis een fantastisch uitzicht heeft. Een uitzicht die je niet vaak tegenkomt! Het was erg belangrijk dat de duinvilla een zekere transparantie kreeg, daarvoor werd de hulp ingeroepen van drie experts; Jos Bogaarts van het Arnhemse architectenbureau Buro Bogaarts Interiordesign, Siegfried Vizee die het restauratiewerk voor zijn rekening nam en last but not least Freek  Claessens van Claessens Erdmann Architects uit Amsterdam.

Binnen en buiten moesten in elkaar overlopen, dat was de wens van de bewoners. De oplossing? Veel glas! Er is gekozen voor melkglazen scheidingsdeuren, grote puien en zelfs een balustrade van glas. Je zou kunnen denken dat het wellicht te warm zou worden in de woning door al dat vele glas, maar daar hebben de bewoners een eenvoudige oplossing voor; op maat gemaakte shutters die tevens voor een mooie lichtinval zorgen!

Opvallend in de duinvilla is de op maat gemaakte strakke moderne keuken van Bulthaup. Van alle gemakken voorzien met in het midden een kookeiland met een inductiekookplaat en een bar.

De houten vloer in de woonkamer is niet zomaar een houten vloer. Deze vloer is helemaal getransporteerd uit Denemarken. De licht getinte houten Douglas Fir&Oak van Dinesen planken zijn behoorlijk dik en zwaar, sommige planken zijn zelfs 16 meter lang!

Maar ook de speciale haard is een ware eyecatcher, de Fire Orb uit de Verenigde Staten, hangt als het ware aan het plafond.

De hoekbank is van het Italiaanse merk DePadova, de eetstoelen zijn van Lloyd Loom.

 

Gepubliceerd in Stijlvol Wonen | Copyright 2012-2013 © Brosisprod.nl  - Brosis Productions. All rights reserved.

40

Over Brosis Productions

Brosisprod.nl staat voor genieten, het goede leven, mooie dingen voor je huis inrichting en/of decoratie voor interieurs. Bij ons ziet u regelmatig nieuwe foto producties op interieur, tuin en lifestyle gebied. Wij brengen je interieur impressies, en laten daarbij verschillende trends zien. Klassiek, landelijk, modern, bij ons draait het om wonen, interieur, decoratie en lifestyle. Voor vragen of meer informatie over Brosis Productions, kunt u mailen naar info@brosisprod.nl.

Laat een reactie achter

Bij voorbaat dank voor uw reactie. Uw emailadres wordt niet kenbaar gemaakt en niet gebruikt. Gemarkeerde velden zijn benodigd *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top