19 maart 2024
Follow on Bloglovin
Uitgelicht
You are here: Home / Nieuws

Nieuws

H&M HOME najaarscollectie 2013: dramatiek en individualisme met kleurrijke speelse accenten

AW 2013

De najaarscollectie van H&M is een lust voor het oog, het is een combinatie van modern en bohemian vintagestijl, met prachtige kleurrijke accenten en barokprints op oa kussens en dekbedsets. De collectie staat volledig in het teken van dramatiek en individualisme en biedt talloze mogelijkheden om van elke ruimte iets persoonlijks te maken en heeft tevens een uitgebreid assortiment van ... LEES MEER »

  • Heart It

Vier de zomer met seizoensbloemen

Zomerbolbloemen_nieuws

Zomerfeestje met bolbloemen Een feestje wordt extra vrolijk met bloemen. Elk seizoen heeft haar eigen bloemsoorten en tijdens de zomermaanden zijn dat onder andere Gladiolen en Dahlia’s. Vanaf juli zijn deze en andere bolbloemen er weer volop in de meest spectaculaire kleuren en vormen. En welke bloemen je ook in de vaas zet, je krijgt gegarandeerd de zomer in je ... LEES MEER »

  • Heart It

Nieuw op Brosisprod.nl : Een prachtige villa van Domus Aurea

Nieuw op Brosisprod.nl : Een jonge villa met een oude doorleefde ambiance!   Midden in Nederland, in een bosrijke omgeving, ligt deze prachtige villa gebouwd door de Belgische villabouwer Domus Aurea. Hoewel de villa nog jong is, heeft het de uitstraling van een herenhuis uit de achttiende eeuw… Kijk en lees snel verder bij de Interieurs van Brosis!     LEES MEER »

  • Heart It

Nieuw op Brosisprod.nl : Een eeuwenoude cottage tuin

Nieuw op Brosisprod.nl : Een eeuwenoude cottage tuin verscholen in de bossen!   Deze prachtige cottage tuin uit 1830 hoort bij een charmant maar piepklein cottage huisje gelegen nabij de Utrechtse Heuvelrug. De tuin beslaat 2600 vierkante meter, is omringd door bossen en heeft rondom fraaie vergezichten… Kijk en lees snel verder bij de Tuinen van Brosis!     LEES MEER »

  • Heart It

Nieuw op Brosisprod.nl : Een klassieke notariswoning mét uitzicht op het boerenland

Nieuwe interieur productie op Brosisprod.nl! Neem een kijkje in het prachtige huis van binnenhuisarchitecte Hennie van der Wijk van Room17. Mooi maar ook praktisch, dat was hét uitgangspunt van de bewoners voor de inrichting van deze klassiek symmetrische notariswoning aan de rand van een wijk in Assen. Het huis is dan ook ingericht door de bewoonster zelf, Hennie van der ... LEES MEER »

  • Heart It

Binnenkort op Brosisprod: een prachtige B&B in het zonnige zuiden van Frankrijk

Ook al zo’n zin in de zomer, maar weet je nog niet waar je naar toe gaat? Dan hebben wij een goede tip; een bijzondere B&B in het zonnige zuiden van Frankrijk! Deze B&B is prachtig gelegen, vlakbij het mooie stadje Carcassonne, en heeft een rijke historie. De gehele productie is binnenkort te bewonderen op Brosisprod.nl, voor nu alvast een ... LEES MEER »

  • Heart It

Emerald: kleur van 2013

Emerald: kleur van 2013 2012 stond in het teken van oranje-roodtinten in het interieur, dit jaar zal de smaragdgroene kleur Emerald de boventoon voeren. Haal dit jaar de natuur naar binnen en think green! http://www.pantone.com LEES MEER »

  • Heart It

Stijlvol Wonen viert vijfde verjaardag

Stijlvol Wonen Exclusief Het magazine Stijlvol Wonen viert zijn vijfde verjaardag met een gloednieuw salontafelboek: Stijlvol Wonen Exclusief. Dit boek bundelt de mooiste interieurs die ooit in het tijdschrift zijn verschenen. De 39 interieurs die het boek haalden, stralen stuk voor stuk karakter, klasse en authenticiteit uit. Dat resulteert in een 336 pagina’s tellend naslagwerk van de moderne woonstijl in België en Nederland door ... LEES MEER »

  • Heart It
Scroll To Top