14 april 2024
Follow on Bloglovin
Uitgelicht
You are here: Home / Interieur / A home must be made, not bought

A home must be made, not bought

 

A home must be made, not bought… Dat een combinatie van robuust en modern goed samengaan, wordt wederom bewezen  in deze voormalige hoeve in het Nederlandse Dussen. Niets doet aan de buitenkant meer denken aan de klassieke rode boerderij die het in het verleden is geweest, nee deze hoeve is volledig getransformeerd naar de moderne tijd;  een riant wit woonhuis met een rieten dak en donkergrijze kozijnen. Maar ook binnen  is er een spannende combinatie gemaakt tussen een zwart-wit interieur met mooie warme houttinten!

In deze hoeve geen kleine frutsels, maar liever een paar grote stoere objecten, zoals de glanzende DK Home vaas van 1,75 meter in de strakke witte keuken. De woonkamer is ondanks zijn zwart wit tinten erg warm en gezellig met een grote hoekbank van Macazz en fauteuils van Aura Peeperkorn. De stijlvolle salontafel is gemaakt van oude parketdelen die ook tevens voor de vloer zijn gebruikt.

Ook zo’n mooie zwart-witte inrichting voor uw eigen woning? Dan bent u bij interieurzaak In-Wonen in Breda aan het goede adres! Zij hebben vrijwel alle meubels geleverd in deze mooie hoeve, maar dat doen ze niet alleen. Ze geven ook persoonlijk advies op het gebied van stoffen en kleuren, zelfs voor op maat gemaakte meubelen kunt u bij hun terecht!

Als de zon eenmaal is ondergegaan, zijn het deze opvallende robuuste lampen van DK Home die de woonkamer verlichten.

De keuken bestaat voornamelijk uit een groot wit keukenblok, met hoogglanzen kasten zonder handgrepen. Naast een inductiekookplaat hebben de bewoners ook een teppanyakiplaat en een grote gasgestookte wokbrander toegevoegd aan de keuken.

De warme slaapkamer en de moderne badkamer zijn ontworpen door Pieter-Jan van Hasselt, een huis-, tuin en landschapsarchitect, en uitgevoerd door Bakx Badkamers.

 

Gepubliceerd in Stijlvol Wonen | Copyright 2012-2013 © Brosisprod.nl  - Brosis Productions. All rights reserved.

39

Over Brosis Productions

Brosisprod.nl staat voor genieten, het goede leven, mooie dingen voor je huis inrichting en/of decoratie voor interieurs. Bij ons ziet u regelmatig nieuwe foto producties op interieur, tuin en lifestyle gebied. Wij brengen je interieur impressies, en laten daarbij verschillende trends zien. Klassiek, landelijk, modern, bij ons draait het om wonen, interieur, decoratie en lifestyle. Voor vragen of meer informatie over Brosis Productions, kunt u mailen naar info@brosisprod.nl.

Laat een reactie achter

Bij voorbaat dank voor uw reactie. Uw emailadres wordt niet kenbaar gemaakt en niet gebruikt. Gemarkeerde velden zijn benodigd *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top