13 juni 2024
Follow on Bloglovin
Uitgelicht
You are here: Home / Blog / Op de bank met de nieuwe Stijlvol Wonen (en een kop thee)

Op de bank met de nieuwe Stijlvol Wonen (en een kop thee)

new-SW-Copyright © Brosisprod.nl

Het blijft speciaal, om je werk te zien in een magazine.. Trouw krijg ik altijd een exemplaar thuisgestuurd, maar soms iets later dan normaal, en op die momenten ren ik naar de winkel zodra het blad uit is! Tja ik blijf nou eenmaal erg nieuwsgierig, helemaal omdat ik ook nooit van te voren weet welke foto’s de redactie heeft geselecteerd en hoe ze bij elkaar zijn geplaatst.

Dus net gauw de nieuwe Stijlvol Wonen gehaald met dit keer twee publicaties; een prachtige woning in Heeze ingericht door Driessen Interieur en Painting The Past, en een mooi nieuwbouw project van Nuance Design, een strak interieur met frisse paarse pasteltinten waar je direct een lente gevoel van krijgt!

Verder kunnen we een kijkje nemen in het nieuwe restaurant Red Door in Shanghai ontworpen door Eric Kuster, en vele andere mooie projecten.

Haal ‘m snel in huis!

Tessa Francesca @ Brosisprod.nl

40

Over Tessa Francesca

Tessa Francesca is een Nederlandse interieur fotografe, zij werkt samen met interieur ontwerpers, architecten, redacties en bedrijven voor redactionele artikelen en advertenties. Haar werk is gepubliceerd in bladen als Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl, House and Garden, Villa d’Arte etc. Tessa Francesca woont momenteel in Rotterdam en werkt hoofdzakelijk in Nederland en Frankrijk.

Laat een reactie achter

Bij voorbaat dank voor uw reactie. Uw emailadres wordt niet kenbaar gemaakt en niet gebruikt. Gemarkeerde velden zijn benodigd *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top