16 juli 2024
Follow on Bloglovin
Uitgelicht
You are here: Home / Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription
 • thumb1

  Groenblijver krijgt kleur

  Groenblijver krijgt kleur Groenblijvers zijn tuinplanten die het hele jaar hun blad behouden en de t...

 • thumb2

  Creatief met zomerbloemen

  DIY | 5 x creatief met zomerbloemen Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer de bloemenzaak verander...

 • thumb3

  Toveren met tuinhortensia

  Een Magical-hortensia kan echt toveren. De vele bloemen veranderen in één jaar zeker drie tot vier k...

 • thumb4

  Lente in zicht!

  Met de eerste zonnestralen en de lenteachtige temperaturen kijken we allemaal reikhalzend uit naar d...

 • thumb5

  De zachtheid van de Soft World

  Nu het wat kouder begint te worden buiten, hebben we meer behoefte aan behaaglijk warme en zachte ma...

Groenblijver krijgt kleur

Leucothoe

Groenblijver krijgt kleur Groenblijvers zijn tuinplanten die het hele jaar hun blad behouden en de tuin een permanent groene uitstraling geven. Dat wil niet zeggen dat groenblijvers niet kunnen verrassen. Een tuinplant als Leucothoe laat juist in het najaar zien hoe mooi hij is. De groene bladeren kleuren dan wijnrood. Oktober is een uitstekende maand om Leucothoe een plekje in ... LEES MEER »

 • Heart It

Creatief met zomerbloemen

creatief met zomerbloemen

DIY | 5 x creatief met zomerbloemen Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer de bloemenzaak verandert in een grote ‘snoepwinkel’. De zomerse bloemen die je daar ziet worden stuk voor stuk met veel liefde en vakmanschap op de velden gekweekt. Iedere kweker heeft zijn eigen specialiteit. Voor de één zijn dat pioenen met enkele en dubbele bloemen, ... LEES MEER »

 • Heart It

Toveren met tuinhortensia

Toveren met tuinhortensia

Een Magical-hortensia kan echt toveren. De vele bloemen veranderen in één jaar zeker drie tot vier keer van kleur. Dat levert een boeiend schouwspel op in de tuin. De ‘magische’ boerenhortensia heeft sterke takken waardoor de tuinplant minder snel gaat hangen bij stevige of langdurige regenbuien. De hortensia is bovenal mooi en ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde ... LEES MEER »

 • Heart It

Lente in zicht!

Lente in zicht Copyright © Brosisprod

Met de eerste zonnestralen en de lenteachtige temperaturen kijken we allemaal reikhalzend uit naar de lente. Heerlijk in de buitenlucht met je neus in de zon en genieten van de bloesembomen en de eerste lentebloemen. Om alvast in de stemming te komen deelt Brosis een paar frisse lente impressies! Wat denk je van een gezellige picknick op het strand met ... LEES MEER »

 • Heart It

De zachtheid van de Soft World

the soft world Copyright © Brosisprod

Nu het wat kouder begint te worden buiten, hebben we meer behoefte aan behaaglijk warme en zachte materialen om ons heen. Ook in het interieur, want wie wil er nou niet onder een heerlijk wollen plaid op de bank zitten, dat er ook nog oogstrelend prachtig uitziet? We have more need for comfortable warm and soft materials around us now ... LEES MEER »

 • Heart It

NOVEMBER FALL

Fall Inspiration 1 Copyright © Brosisprod

NOVEMBER FALL LEES MEER »

 • Heart It

In de spotlight van Brosis: inspiratie interieur in Lille

Spotlight Inspiratie Interieur

De bewoners van deze oude wafelfabriek in Lille, hebben een voorliefde voor renovatie en decoratie. Het gebouw heeft een mooie robuuste industriële uitstraling, helemaal volgens de trend van nu, en mede door de styling en inrichting straalt de ruimte een warme en ontspannen sfeer uit. Ondanks dat het gebouw volledig onder handen is genomen, zijn er twee authentieke elementen die ... LEES MEER »

 • Heart It

Interieur, design en hebbedingetjes op de Woonbeurs Amsterdam

Woonbeurs 2014 Brosisprod

De 22e editie van de Woonbeurs in Amsterdam is weer volop aan de gang met als motto ‘verbouw en verander je huis’. Op de Woonbeurs kun je volop inspiratie opdoen in de sfeervolle stands, advies vragen aan interieur specialisten en de nieuwste trends zien op het gebied van interieur, tuin, design en decoratie. Zoffany, Yudo Design, Koeka, House of Mayflower ... LEES MEER »

 • Heart It

Vijf prachtige lampen van de nieuwe Neverending Glory-collectie van Lasvit

Neverending Glory Lasvit

Vijf prachtige lampen van de nieuwe Neverending Glory-collectie van Lasvit Ontwerpers Jan Plechac en Henry Wielgus lieten zich inspireren door de iconische luchters uit de vijf bekendste opera gebouwen; La Scala in Milaan, het Palais Garnier in Parijs, de Metropolitan Opera in New York, het Bolsjojtheater in Moskou en het Statentheater in Praag. De glazen kroonluchters hebben een strak ontwerp ... LEES MEER »

 • Heart It

Uitgelicht op Brosis: top vijf nieuwste interieurboeken

uitgelicht top vijf interieur boeken Brosisprod

Wie gek is op design en interieur houdt vast en zeker van mooie interieurboeken! Ze zijn heerlijk om doorheen te bladeren voor inspiratie, om ze daarna neer te leggen op je koffietafel bij al je andere mooie boeken. Brosis heeft daarom speciaal voor jou een top vijf van de nieuwste interieurboeken geselecteerd. Alle boeken zijn online te bestellen op Lannoo.be ... LEES MEER »

 • Heart It
Scroll To Top