16 juli 2024
Follow on Bloglovin
Uitgelicht
You are here: Home / Interieur / Wonen in een sawa

Wonen in een sawa

Voor wie weleens in Indonesië is geweest, is de kans groot dat je daar meteen aan zal worden herinnerd als je deze woning ziet. Dit huis is namelijk geïnspireerd op de sawa, een Indonesisch rijstveld, en heeft drie verschillende lagen die als een soort trap in elkaar zijn geschoven. Hierdoor ligt de voorkant van het huis dicht op het water en de achterkant lijkt bijna op te gaan in de natuur.

Omdat er zoveel natuur om het huis ligt, is het belangrijk om het interieur daar zo veel mogelijk op af te stemmen, en natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken, zoals hout, beton en veel glas voor de nodige transparantie in het huis. De Fresco kalkverf van Pure & Original komt hier ook erg goed tot zijn recht. Pure&Original is een bedrijf met vele authentieke verven en lakken voor zowel interieur als exterieur.

Een leuk detail in deze woning is de keuken, die maar liefst 4,5 meter hoog is! De deurtjes zijn van MDF, gespoten in off-black, de afzuigkap is van RVS en hangt hoog boven het kookeiland. Ook het kookeiland is er niet zomaar een, er waren wel zes mannen voor nodig om dit 6 meter lange object naar binnen te krijgen!

De eettafel bestaat uit een eikenhouten blad met betonnen poten van wel honderd kilo per stuk, en zijn op maat gemaakt.

Gepubliceerd in Stijlvol Wonen | Copyright 2012-2013 © Brosisprod.nl  - Brosis Productions. All rights reserved.

66

Over Brosis Productions

Brosisprod.nl staat voor genieten, het goede leven, mooie dingen voor je huis inrichting en/of decoratie voor interieurs. Bij ons ziet u regelmatig nieuwe foto producties op interieur, tuin en lifestyle gebied. Wij brengen je interieur impressies, en laten daarbij verschillende trends zien. Klassiek, landelijk, modern, bij ons draait het om wonen, interieur, decoratie en lifestyle. Voor vragen of meer informatie over Brosis Productions, kunt u mailen naar info@brosisprod.nl.

Laat een reactie achter

Bij voorbaat dank voor uw reactie. Uw emailadres wordt niet kenbaar gemaakt en niet gebruikt. Gemarkeerde velden zijn benodigd *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top